Musaca cu piure

de Ubulika in Porc, 1 Feb 2012 | 5784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne tocata
  • 1 ceapa
  • ardei gras sau ardei tocat la borcan
  • sare,piper,boia
  • usturoi 2 catei
  • bulion
  • 6 cartofi potriviti
  • margarina 2 linguri
  • 50 lapte
  • 1ou
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu piure:

Se pregatesc cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert.Cand sunt gata punem margarina,laptele,sarea si facem pireul.

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit.Punem peste si ardeiul,lasam sa prinda putina culoare apoi carnea tocata  si condimentele .Cand si`a schimbat culoarea tragem deoparte si lasam la racit.Punem oul ,patrunjelul si cateii.

Pregatim o tava unsa cu putin ulei.Punem un strat de pireu si unul de carne tocata,ultimul sa fie de pireu.Facem un amestec de apa cu bulion si turnam peste.Se poate pune putin ardei tocat deasupra pentru un strop de culoare.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi