Am pus acesta titulatura pentru ca e cu mai multe chestii, dupa cum urmeaza: carne, ceapa, morcov, telina, rosii, ardei, pasta de ardei si mai puneam daca mai aveam ce, dar cum nu mai aveam m-am oprit.....
Mai intai ne ocupam de umplutura. Ceapa o taiem marunt, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica, apoi le punem in tuciulet cu sare si piper si le calim. Peste ele adaugam amestecul de rosii si ardei si carnea tocata si lasam cca 20 min pe foc, amestecam din cand in cand sa se caleasca uniform. Rasturnam amestecul intr-o craticioara, adaugam pasta de ardei si ouale si omogenizam. Nu-i nevoie sa mai adaugam sare, pasta de ardei e cam sarata.
Apoi ne apucam sa curatam cartofii sa-i taiem felii rotunde si sa le prajim si pe o parte si pe alta, nu foarte mult, cat sa se patrunda.
Intr-un vas de yena (rotund) asezam un strat de cartofi, apoi unul de amestec si tot asa, pana terminam amestecul, ultimul strat este de cartofi peste care radem fasii de cascaval. Dam vasul la cuptor cca 1 ora.
Eu asez vasul in tava de la aragaz si in tava torn apa.