Musaca cu de toate

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2013 | 33141 vizualizari

 

Am pus acesta titulatura pentru ca e cu mai multe chestii, dupa cum urmeaza: carne, ceapa, morcov, telina, rosii, ardei, pasta de ardei si mai puneam daca mai aveam ce, dar cum nu mai aveam m-am oprit.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 800 g carne tocata porc
  • 9 fire ceapa verde
  • 2 morcovi cca 200 g
  • 1 telina cca 120 g
  • 350 g amestec rosii cu ardei si frunze de telina( din camara mea )
  • 50 g pasta ardei de la Univer
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu de toate:

Mai intai ne ocupam de umplutura. Ceapa o taiem marunt, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica, apoi le punem in tuciulet cu sare si piper si le calim. Peste ele adaugam amestecul de rosii si ardei si carnea tocata si lasam cca 20 min pe foc, amestecam din cand in cand sa se caleasca uniform. Rasturnam amestecul intr-o craticioara, adaugam pasta de ardei si ouale si omogenizam. Nu-i nevoie sa mai adaugam sare, pasta de ardei e cam sarata.

Apoi ne apucam sa curatam cartofii sa-i taiem felii rotunde si sa le prajim si pe o parte si pe alta, nu foarte mult, cat sa se patrunda.

Intr-un vas de yena (rotund) asezam un strat de cartofi, apoi unul de amestec si tot asa, pana terminam amestecul, ultimul strat este de cartofi peste care radem fasii de cascaval. Dam vasul la cuptor cca 1 ora.

Eu asez vasul in tava de la aragaz si in tava torn apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel umplut