Musaca cu cartofi si carne de curcan

de ralucaioana13 in Curcan, 23 Mai 2014 | 7929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • Carne de curcan
  • Ceapa
  • Oua
  • Smantana
  • Marar
  • Branza
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu cartofi si carne de curcan:

Se curata cartofii si se pun la fiert intr-o oala cu putina sare.

Ceapa se pune la calit 4 minute, se adauga putina apa, se lasa sa scada putin. Se adauga carnea de curcan tocata si se lasa la foc mic, amestecand continuu. Se adauga bulion si se lasa pe foc pana scade apa.

Separat facem sosul din 3 oua, 5 linguri smantana, jumatate de cana de lapte si marar. 

Se aseaza intr-un vas yenna, un rand de cartofi, unul de carne, sus ramanand stratul cu cartofi. Se adauga sosul bechamel si se baga la cuptor pana cand musacaua face o crusta aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu cartofi si carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

24.05.2014, 14:36

Rocsi 1

24.05.2014, 21:54

Bine ai venit!

ralucaioana13 1

25.05.2014, 14:18

bine v-am gasit. sper sa am destul timp sa postez retete astazi fac pentru fetita mea dovlecei pane la cuptor..sa vedem..ce-o sa iasa(precizez ca are 1 an si 5 luni)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu ciuperci si carne de curcan