Musaca

de Corinuta in Mancaruri cu carne, 21 Mar 2011 | 5669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500 g carne tocata 
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • 300 ml pasta de tomate
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita unt
  • sare,piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.

Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se caleste in ulei pana se inmoaie. Se adauga carnea tocata si se calesc impreuna amestecand usor pana scade zeama lasata de carne. Se adauga vinul, se condimenteaza cu maghiran, sare si piper si se mai lasa sa fiarba pana scade vinul.

Se unge cu unt o tava termorezistenta si se porneste cuptorul.

Dupa ce au fiert cartofii se curata si se taie felii. Se aseaza in tava alternativ un rand de cartofi si unul de carne, peste ultimul strat de cartofi se pune pasta de tomate si se da la cuptor pentru aprox. 30 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi