Muraturi (gogonele)

de Dya Daniela Andrei in Muraturi, 3 Sep 2014 | 5095 vizualizari

 

Reteta aceasta trebuia sa o postez anul trecut :)

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogonele (mai multe rosii :D)
  • o capatana mare de usturoi
  • 5-6 buc radacina de pastarnac
  • o radacina de telina
  • 4-5 bucati de hrean
  • frunze de telina
  • cativa morcovi
  • 10 ardei iuti
  • 15-20 frunze de visin
  • o lingurita de sare pentru fiecare litru de apa adaugata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi (gogonele):

Se spala gogonelele si legumele, inclusiv frunzele de telina si de leustean.

Se curata radacinoasele de coaja si se taie in cuburi/felii mai groase.

Intr-un bidonas incapator se asaza, pe rand, toate ingredientele, alternandu-le.

Se umple bidonasul cu apa rece si se presara cate o lingura de sare (de bucatarie) pentru fiecare litru de apa adaugata. 

Se agita bidonasul cu grija, pentru uniformizare.

Se pastreaza in camaruta bucatarasului. :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi (gogonele)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogonele asortate