Muraturi (gogonele)

de Dya Daniela Andrei in Muraturi, 3 Sep 2014 | 6083 vizualizari

 

Reteta aceasta trebuia sa o postez anul trecut :)

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogonele (mai multe rosii :D)
  • o capatana mare de usturoi
  • 5-6 buc radacina de pastarnac
  • o radacina de telina
  • 4-5 bucati de hrean
  • frunze de telina
  • cativa morcovi
  • 10 ardei iuti
  • 15-20 frunze de visin
  • o lingurita de sare pentru fiecare litru de apa adaugata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi (gogonele):

Se spala gogonelele si legumele, inclusiv frunzele de telina si de leustean.

Se curata radacinoasele de coaja si se taie in cuburi/felii mai groase.

Intr-un bidonas incapator se asaza, pe rand, toate ingredientele, alternandu-le.

Se umple bidonasul cu apa rece si se presara cate o lingura de sare (de bucatarie) pentru fiecare litru de apa adaugata. 

Se agita bidonasul cu grija, pentru uniformizare.

Se pastreaza in camaruta bucatarasului. :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi (gogonele)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]