Mujdei de usturoi

de Panacris in Sosuri, 11 Apr 2012 | 9567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • usturoi 1 capatana
  • ulei Omega 3 linguri
  • vin alb demisec 5 linguri
  • iaurt 3 linguri
  • sare iodata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi:

Usturoiul se curata, se pune in mojar, se presara sare si se marunteste. Se adauga uleiul si vinul, se amesteca pana se omogenizeaza, iar la final se adauga iaurtul. Se amesteca usor si se mai pune putina sae daca e nevoie.

TIPS-URI

1

iaurtul se poate inlocui cu smantana, daca sanatatea va permite:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras 1

12.04.2012, 06:40

wow, n-am pus niciodata vin, am sa incerc!

Sim0na 1

12.04.2012, 09:55

Cu vin nu am incercat!

iry-gabriela 1

12.04.2012, 21:00

usturoi nu mananc dar il prepar pt altiiiii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de mujdei cu smantana