Sos de usturoi

de RoXx in Sosuri, 5 Noi 2013 | 16442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr iaurt grecesc
  • 3-4 catei mari de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi:

Usturoiul se curata si se piseaza foarte bine.Se adauga treptat uleiul peste,si se amesteca continuu pana ce se formeaza ca o maioneza.Se adauga intr-un castron peste iaurt , se asezoneaza dupa gust si se amesteca bine pana ce se incorporeaza toate aromele.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

uleiul de masline poate fi inlocuit cu succes cu cel de floarea soarelui

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi