Muffins la cana

de Ligia Bxl in Dulciuri, 30 Dec 2013 | 6527 vizualizari

 

O reteta minunata de pe Bucataresele vesele,nu ma crezut vreodata ca pot face muffins in cateva secunde(la reteta scrie cateva minute dar eu le-am facut in cateva secunde,cred ca din cauza temperaturi mari al cuptorului meu :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins la cana:

Intr-un vas amestecam ingredientele.

Punem faina,praful de copt,zaharul,cacaoa,oul,laptele si uleiu.

Amestecam pana se omogenizeaza cu telul sau cu mixerul.

Punem compozitia rezultata in cani si le punem la copt in cuptorul cu microunde la cea mai mare temperatura pentru 2-3 minute maxim.

Se scot si se servesc calde alaturi de un pahar cu lapte.

TIPS-URI

1

Trebuie consumate in 15 minute de la coacere,ptr ca dupa se intaresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins la cana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcov si portocala