Da , stiu ca nu mai sunt capsuni , dar in asteptarea sezonului poate gasim o varianta sa le inlocuim cu alte fructe dupa preferinta
Cernem faina intr-un castron . O amestecam cu drojdia , sare si o lingura de zahar . Adaugam ouale si laptele caldut.Framantam un aluat nelipicios , pe care il lasam la crescut 20 de minute . Impartim aluatul in 8 parti egale . Formam bulgari si facem o gaura in mijloc . Lasam din nou sa creasca 20 de minute .Punem 2 litri de apa si cele 2 linguri de zahar intr-o oala si le lasam sa dea in clocot .Fierbem pe rand , cate 2 chifle , cate 2 minute pe fiecare parte , apoi le scoatem si le scugem pe un gratar .Asezam chiflele intr-o tava pe hartie de copt , le ungem cu galbenusul si le dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade . Coacem chiflele pana se rumenesc usor. Scoatem chiflele coapte si le lasam sa se raceasca pe un gratar.Curatam banana , o rupem in bucati mai mici si o stropim cu putina zeama de lamaie . O mixam bine .
Batem intr-un castron mascarponele cu zaharul pudra , zaharul vanilat si banana mixata .Taiem chiflele pe jumatate pe orizontala . Cu un pos punem pe jumatatea de jos crema mascarpone , apoi felii de capsuni . Asezam jumatatea cealalta , apoi presaram zahar pudra .