Muffins colorate

de laylalala in Prajituri, 11 Iun 2010 | 4321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 150 gr bomboane gumate cu gust de fructe, tocate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins colorate:

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.
Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de vanilie apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea si se incorporeaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza in final bomboanele.
Se imparte compozitia obtinuta in mod egal in cele 12 forme. Se dau briosele la copt 20-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Ina 1

28.06.2010, 20:57

Laura, draga, ieri am intrat din intamplare pe unul din site-urile tale si-am ramas....masca Eu credeam ca la avatar este fiica celei ce posteaza retete, sau o poza mai veche..... Nu-mi imaginam ca o copila de 16 ani poate face retetele alea spectaculoase. Felicitari pentru tot ce faci si multa bafta in viatza si-n cariera pe care o vei urma !

laylalala 1

29.06.2010, 22:11

Multumesc

Ina 1

29.06.2010, 22:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose pufoase