Mousse de fructe de padure si ciocolata alba

de Lavinia in Prajituri, 15 Noi 2012 | 8504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mousse:
  • 200 g ciocolata alba
  • 400 g fructe de padure
  • 700 ml frisca
  • 100 g zahar pudra vanilie
  • Decor:
  • 50 g ciocolata alba
  • 200 g fructe de padure
  • 50 g miere
  • 1 blat de pandispan taiat bucatele mici
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de fructe de padure si ciocolata alba:

Se topeste ciocolata cu 200 ml frisca lichida si se lasa la racit.

Se paseaza fructele de padure cu zaharul pudra si vanilia.

Se bate frisca ,se adauga ciocolata si amestecul din fructe de padure.

Asamblare:

Un rand de bucatele de pandispan, mousse, pandispan, fructe de padure, miere, ciocolata alba rasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de fructe de padure si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]