Moelleux de chocolat

de cristeena20 in Dulciuri, 31 Mai 2014 | 8313 vizualizari

 

Am facut azi aceste minunatii de ciocolata dupa reteta lui Rux. Vi le recomand deoarece au iesit perfet!! Multumesc rux :)

 

INGREDIENTE

  • 240 gr ciocolata neagra (70 % cacao)
  • 240 gr unt
  • 175 gr zahar brun
  • 7 oua
  • 100 gr faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux de chocolat:

- Procedeul este foarte simplu. Topim ciocolata pe bain marie si o dam deoparte.

- Incalzim cuptorul la 210 grade si ungem formele de silicon cu ulei.

- Untul se tine la temperatura camerei si il mixam cu un robot cca 2 minute apoi adaugam zaharul si mixam spuma, pana se toperste. Incorporam pe rand ouale mixand bine si apoi turnam ciocolata. Adaugam faina si mixam toate pana se omogenizeaza.

- Turnam in forme cca 3/4 si dam la cuptor pt 8 minute. (daca nu le vreti moi lasati 10 minute, dar nu mai mult). E foarte important sa respecati exat timpul de coacere.

- Serviti cu inghetata sau cu fructe de padure pudrate cu zahar praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux de chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti