Moelleux de chocolat

de cristeena20 in Dulciuri, 31 Mai 2014 | 8523 vizualizari

 

Am facut azi aceste minunatii de ciocolata dupa reteta lui Rux. Vi le recomand deoarece au iesit perfet!! Multumesc rux :)

 

INGREDIENTE

  • 240 gr ciocolata neagra (70 % cacao)
  • 240 gr unt
  • 175 gr zahar brun
  • 7 oua
  • 100 gr faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux de chocolat:

- Procedeul este foarte simplu. Topim ciocolata pe bain marie si o dam deoparte.

- Incalzim cuptorul la 210 grade si ungem formele de silicon cu ulei.

- Untul se tine la temperatura camerei si il mixam cu un robot cca 2 minute apoi adaugam zaharul si mixam spuma, pana se toperste. Incorporam pe rand ouale mixand bine si apoi turnam ciocolata. Adaugam faina si mixam toate pana se omogenizeaza.

- Turnam in forme cca 3/4 si dam la cuptor pt 8 minute. (daca nu le vreti moi lasati 10 minute, dar nu mai mult). E foarte important sa respecati exat timpul de coacere.

- Serviti cu inghetata sau cu fructe de padure pudrate cu zahar praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux de chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
3 ani minunati de bucataras.ro - Briose in doua culori