Mix de legume in sos de smantana

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 11460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de legume congelate
  • 1 cub maggi pentru supa
  • un cub de unt
  • 2-3 linguri smantana
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de legume in sos de smantana:

Legumele pun intr-o cratita impreuna cu untul si condimentele.

Se adauga un pahar de apa si se lasa la foc mic sa fiarba.Cand scade zeama se mai completeaza cu apa,adaugam si cubul maggi pentru supa.

Cand sunt gata legumele se adauga smantana,se amesteca bine si se servesc.

TIPS-URI

1

Se pot folosi legume proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de legume in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

14.09.2013, 20:52

sebirizescu 1

15.09.2013, 20:16

Bya Ralu 1

16.09.2013, 00:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si cascaval la tigaie