Daca pofta de mici e mare, nu am stat prea mult pe ganduri si am trecut la treaba :)).
Deci nu are importanta forma lor :)) ca nu am avut suficienta rabdare, deoarece pasta de mici trebuia sa stea peste noapte, eu am tinut-o vreo 2 ore :D... dar nu conteaza pentru noi, deaorece la gust au iesit minunati!
Carnea tocata o amestecam cu bicarbonatul de sodiu, sare, condimentul de mici, usturoiul pisat si framantam bine cca. 20 minute, adaugand putin cate putin din apa minerala pana compozitia s-a legat, chiar daca e mai moale, stand la frigider se va intari ( eu acest pas l-am cam sarit). Dupa ce a stat la frigider, am amestecat din nou vreo 5 minute si normal trebuiau modelati cu mana umeda, eu i-am pus pe un tocator si cu o furculita le-am dat forma ''dorita'' :))
Ii punem in tigaia fara ulei si ii prajim pe ambele parti iar din cand in cand ii stropim cu bere (eu am folosit aproape toata cutia).
Se servesc cu mustar sau mujdei de usturoi si bineinteles alaturi de o bere!
Pofta buna!