Este un tortulet dulce si delicios...se pot prepara 4 tortulete din acelasi aluat
Se prepara pasta pentru salam de biscuiti din 600 g biscuiti tritati , 200 g zahar , 200 g unt topit , apoi se amesteca sa devina o pasta. Dupa ce a devenit pasta , se pune in cupe de inghetata putin mai mari daca aveti niste folie transparenta ca sa nu se lipeasca pasta de biscuiti , apoi puneti pasta in asa fel incat sa faceti peretii cupei ca ramana mijlocul in forma de crater de vulcan. Se fac si niste discuri din pasta de biscuiti la marimea cupelor ca sa acopere la final de la umplutura. Se introduce in frigider pe timp de 1 ora.
Intre timp se prepara ciocolata care se topeste pe baia de abur , iar cand este topita se ia de pe foc si se adauga nucile tocate marunt ca sa devina ca o crema mai densa.
Se scot cupele cu pasta de biscuiti si se pune crema in mijloc iar in mijlocul cremei se pune o visina si apoi se acopera cu discul de pasta de biscuiti si se pune in frigider pana a 2-a zi.
Se scoate din frigider si se scot mini tortuletele pe o farfurie si se elimina folia transparente si se pudreaza cu cacao , dupa care se lasa in frigider pana cand doriti sa mancati.
Pofta buna!