Minitarte cu afine

de janet in Prajituri, 18 Iul 2010 | 4048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aluat de tarte
  • -300 gr.afine
  • -2 linguri de zahar
  • -1 lingura de faina alba
  • -1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu afine:

Intindem aluatul in foaie nu prea subtire ,decupam cu forma . Ungem formele de minitarte si le captusim cu aluatul decupat. Intepam cu furculita din loc in loc ca aluatul sa nu se umfle la copt. Dupa ce am captusit toate formele ne ocupam de umplutura.

Intr-un bol punem afinele si zaharul, amestecam.  Punem si faina, amestecam iarasi cu grija sa nu se sfarime fructele. Cu compozitia rezultata umplem minitartele ,apoi mai intindem o foaie de aluat pe care o taiem fasii. Cu aceste fasii acoperim afinele . Ungem cu ou batut si dam la cuptorul incins de dinainte, cam 15-20 de min.

Asta este tot:simplu si gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu afine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilie