E putin mai mult de munca la aranjatul aluatului in forme, dar sunt de efect.
Pentru aluat: intr-un bol, frecam drojdia cu zaharul pana la lichefiere, adaugam laptele caldut in care am dizolvat un varf lingurita de sare, apoi incepem sa incorporam faina. Infainam masa si rasturnam aluatul pe masa unde incepem sa framantam picurand si ulei in maini pana cand aluatul nu se mai lipeste.
Punem aluatul inapoi in bol, il acoperim cu un stergar si il lasam la crescut aproximativ 15 minute.
Dupa ce a crescut suficient, intindem aluatul pe masa de lucru si decupam 8 crecuri.
Punem fiecare cerc intr-o forma de tartina unsa cu ulei si ii imbracam peretii interiori.
Intepam din loc in loc aluatul cu o furculita.
Taiem pieptul de pui(eu am avut de la gratar) in cubulete, la fel sunca preasata si gogosarul, le amestecam intr-un bol si adaugam urda, mararul tocat, ciupercile tocate si oul.
Omogenizam, condimentam si incepem sa umplem tartinele cu aceasta compozitie.
La mijloc asezam cate o felie de rosie si dam la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.
Servim cu ketchup dupa preferinte.
1
Urda se poate inlocui cu orice fel de branza.
2
Le servim cu ketchup.