Minipateuri cu ciuperci

de Simo in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2009 | 12649 vizualizari

 

O reteta usoara de minipateuri cu ciuperci de la Simo.

 

INGREDIENTE

  • - felii patrate de foietaj
  • - umplutura de ciuperci: 500 gr ciuperci, o ceapa medie,1 catel de usturoi, marar si patrunjel, cateva linguri bulion, sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipateuri cu ciuperci:

Se caleste ceapa 2-3 min pana este translucenta, apoi se adauga usturoiul si  ciupercile. Se pun sare si piper. Se lasa sa se caleasca pana se evapora apa lasata de ciuperci. Se adauga mararul , patrunjelul si bulionul  si se lasa sa scada sosul.

Cand sunt bine scazute se lasa sa se raceasca si se pun intre foile de pateuri si apoi se taie in felii de 2 cm.

Se pun in cuptor la foc mediu pe gratarul cel mai de sus ca sa nu se arda, pt. 20-25 min, pana se umfla . Se pot servi si calde si reci, sunt la fel de bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu cremvusti