Mini-macrou cu rozmarin

de nilgun in Peste, 12 Sep 2013 | 4794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati mini-macrou proaspat
  • crengute de rozmarin
  • ulei de masline
  • sare piper
  • 1 capatana usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-macrou cu rozmarin:

Pestii ii spalam si ii evisceram , dar ii lasam intregi de data asta. 

In burtica lor punem sare, piper, crengute de rozmarin , ulei de masline si usturoi pisat. Ii asezam pe toti intr-un vas yena. Ii mai stropim cu ulei si presaram iar cateva frunzulite de rozmarin si usturoi zdrobit. Acoperim vasul cu hartie de aluminiu. Introducem la cuptor. In jumatate de ora e gata.

Noi am servit cu mamaliguta si mujdei, dar poze nu am din pacate

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-macrou cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor