Miniclatite din cartofi

de Ina in Mancaruri de legume, 7 Mar 2013 | 5928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri cu lapte
  • 2 linguri cu faina
  • ulei
  • marar sau patrunjel verde
  • piper
  • sare
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miniclatite din cartofi:

Curatam cartofii si-i dam pe razatoarea mica. Adaugam ouale batute, cascavalul ras, putina verdeata tocata ( de preferat marar) si un praf de sare. Amestecam totul cu 2 linguri de lapte si 2 linguri de faina. 

Incingem 2-3 linguri de ulei intr-o tigaie si punem cate o lingura din compozitia de cartofi , aplatizandu-le cu dosul lingurii pentru a obtine miniclatite.

Coacem pe ambele parti cate un minut, apoi le scoatem pe o farfurie. 

Le servim fierbinti , cu sos de ciuperci si afumatura .

TIPS-URI

1

Puteti face chiftele si din piure de cartofi cu cascaval si ou.

2

Incercati sa gatiti doar cat puteti manca atunci cand le faceti. Reincalzite nu mai sunt la fel de gustoase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Miniclatite din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate cu cascaval si oua