Cartofi cu legume si sote de ciuperci

de MIUTA in Mancaruri de legume, 25 Noi 2010 | 6759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 morcov
  • gogosar rosu si verde
  • 2 cepe
  • 1 caserola ciuperci
  • pasta de ardei
  • ulei
  • sare,piper,cimbru uscat
  • 1 cana bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu legume si sote de ciuperci:

Se pregatesc ciupercile:intr-o cratita se caleste in putin ulei o ceapa si jumatate se pune pasta de ardei si ciupercile.Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert pana scade apa si ciupercile sunt fierte.Separat se fierb cartofi curatati si taiati in patru cu rondele de morcovi si sare.Cand sunt aproape fierti se storc de apa si se pun intr-un vas in care am pus ulei.Se pune peste gogosar taiat fideluta,ceapa pestisor,cimbru uscat,sare,piper si la sfarsit cana de bulion.Se baga la cuptor 40 minute.Cartofi se servesc cu sote de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu legume si sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi cu leurda