Pentru cine doreste un desert simplu, cu foarte putina bataie de cap si extrem de gustos!
Zdrobiti biscuitii sau macinati-i intr-un blender;
Amestecati biscuitii cu scortisoara;
Cand s-au incorporat in intregime, amestecati-i cu untul pana obtineti o compozitie omogena;
Luati 6 forme de minitarte cu fund detasabil;
Adaugati o cantitate egala in fiecare astfel incat cand o modelati, sa puteti acoperi uniform interiorul tartei;
Gauriti-le cu o furculita si introduceti-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade, pentru 5 min, pana se rumenesc;
Rupeti bucatile de ciocolata si temperati-le la Bain Marie;
Adaugati zaharul, esenta de rom si coaja de portocala rasa si amestecati bine;
Incingeti smantana de gatit pe foc si adaugati-o peste ciocolata;
La sfarsit adaugati untul si luati de pe foc;
Lasati compozitia sa se mai raceaca si adaugati-o peste cele 6 tarte;
Introduceti-le in frigider pentru 4-5 ore pana cand se intareste ganajul;
Puteti servi aceste tarte cu frisca sau fructe proaspete;