Dacă tot am avut reclamaţii că nu am postat nici un desert cu căpşuni,am prestat nişte mini tarte.Eu zic c-au fost cam bune,blat crocant(acelaşi ca şi la tarta cu brânza) şi cremă delicată de căpşuni.Desigur se pot folosi şi alte fructe.
Faina am amestecat-o cu sarea,zaharul,untul si untura.
Am pus apoi galbenusurile,smântâna si vanilia,bicarbonatul stins cu zeama de lamâie.
Am facut o bila din aluat,am acoperit-o cu folie si am pus-o la frigider pentru o ora.
Am pus apoi aluatul in formele de tarta si le-am pus la cuptor 35 de minute.
Capsunii i-am lasat cu zahar pâna au lasat sirop ,apoi i-am pasat cu mixerul vertical.
Smântâna pentru frisca am mixat-o (pâna mi-a venit acru) si am pus-o la frigider.
Gelatina am hidratat-o cu 2 linguri de apa rece,dupa care am încalzit-o la microunde si am pus-o peste capsuni.
Am pus amestecul de capsuni la frigider o ora,apoi am încorporat în el frisca .
Am pus deasupra tartelor câte un moţ de crema.
Zic c-ar merge si cu putina înghetata alaturi :))))))