Mini tarte cu ciuperci, branza si ceapa verde

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 6003 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru 12 bucati :

  • 4 oua
  • 150 g telemea de oaie veche rasa
  • 150 g smantana
  • 2 fire de ceapa verde
  • 250 g ciuperci
  • marar proaspat
  • piper
  • unt
  • rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu ciuperci, branza si ceapa verde:

Intr-un vas se bat ouale ca pentru omleta. Se adauga smantana, branza rasa, ciupercile, ceapa si mararul tocat marunt. Se adauga si piper si se amesteca foarte bine compozitia.

Formele de tarta se ung cu unt si se umplu cu compozitie. Deasupra se pun felii de rosie. Se dau la cuptor pana se incheaga bine compozitia. Se lasa la racit in forme. Sunt bune si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu ciuperci, branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din clatite