Mini paneuri picante

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 8163 vizualizari

 

Aromate si usor picante, delicioase !

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 3 oua
  • 1 iaurt mic
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingurita sos chilli
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura seminte de susan
  • 200 g pesmet
  • 200 ml ulei pt prajit

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini paneuri picante:

Pieptul de pui fara os si fara piele, il taiem in fasii pe care le batem putin.Intr-un bol adaugam pesmetul iar in altul, amestecam ouale batute cu restul ingredientelor.

Punem uleiul la incins in tigaie, trecem bucatile de carne rand pe rand prin amestecul de ou, apoi prin pesmet si le prajim pe ambele parti.

Se pot servi simple ca si gustare sau impreuna cu diverse garnituri de legume, orez sau cartofi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini paneuri picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

lia maria 1

27.01.2012, 18:48

mediato
motanel
mirela
rocsi
kamy

jolygina 1

29.01.2012, 12:14

foarte bune

lia maria 1

29.01.2012, 12:38

jolygina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele cu parmezan