Spala rosiile cherry si dovlecelul. Curata coaja dovlecelului, taie-l rondele si rosioarele in jumatate.
Pregateste mini tigaia pentru mini omlete. :D Unge tigaia cu un strop de ulei de masline si pune cateva rondele de dovlecel si o rosioara in centru.
Presara putina sare si busuioc si lasa legumele sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Adauga un ou batut in tigaie peste ele. Cand incepe sa se inchege pe margine, ridica cu o paleta de silicon si lasa oul sa se scurga dedesubt.
Intoarce mini omleta pe partea cealalta si las-o sa se coloreze usor. Asaz-o pe un platou.
Procedeaza la fel si cu celelalte 3 oua.
Pune in alta tigaie o lingura de ulei si cand se incinge uleiul pune si restul rosioarelor taiate in jumatate, lasa-le si pe ele sa se patrunda usor.
Mixeaza patrunjelul si mararul cu 2 linguri de ulei de masline si cu zeama de lamaie si pune-l intr-un bol mic.
Aranjeaza cate doua mini omlete cu legume pe cate un platou, cateva rosioare si sos de patrunjel cu marar.