Se pune la fiert intr-o craticioara la foc mic apa si uleiul. Cand da in primul clocot se ia de pe foc, se pune faina toata o data se pune inapoi pe foc si se amesteca cu lingura de lemn astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Se ia de pe foc, se lasa la racit un pic si se pune cate un ou pe rand. Dupa fiecare ou se amesteca foarte bine pana se incorporeaza totul. Cu o lingurita se pun pe tava si se dau la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.
Intre timp pregatim crema. Toate ingredientele pentru crema se pun intr-o cratita si se amesteca foarte bine. Apoi se pune cratita la foc mic si se amesteca continuu pentru a se ingrosa dar si pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce am luat de pe foc am pus si fulgii de ciocolata.
Apoi se lasa gogoselele sa se raceasca un pic, dupa care eu am facut o mica incizie in fiecare cu un cutitas si le-am umplut cu crema pregatita.