Capsuni umplute

de meosiris in Prajituri, 23 Mar 2011 | 4524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 capsuni mai mari
  • 200g mascarpone
  • 200ml frisca
  • esenta rom
  • 1 pliculet zahar vanilat.

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni umplute:

Spalam bine capsunile, le stergem cu un servetel din hartie pentru a mai absorbi din apa apoi le taiem in patru avand grija sa nu le taiem de tot...partea de jos trebuie sa ramana intreaga.
Mixam bine frisca cu zaharul vanilat. Dupa ce frisca este gata adaugam esenta de rom si crema mascarpone. Omogenizam acest amestec si cu ajutorul unui sprit de ornat umplem mijlocul capsunilor.
Gustul e divin!

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu capsuni si ciocolata