Mini budincă de piure şi carne

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 6 Feb 2013 | 2765 vizualizari

 

E de fapt un preparat din resturi de piure şi carne rămase de la masa de prânz.

 

INGREDIENTE

  • piure
  • friptură rece
  • caşcaval ras fin
  • roşii cherry
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini budincă de piure şi carne:

În vase mici de cuptor unse cu ulei se pun straturi alternative de piure amestecat cu caşcaval ras şi bucăţele de carne.

Stratul superior să fie de piure peste care se pune o bucăţică de roşioară, bucăţele de carne şi se presară caşcaval.

Se dau la cuptorul încins pentru 15 minute.

Se servesc calde cu salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini budincă de piure şi carne" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

06.02.2013, 22:43

danakarin 1

06.02.2013, 23:02

Minunat arata!

Bya Ralu 1

04.01.2014, 19:27

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci