Minestrone cu pui

de Luckycake in Supe, 17 Mar 2014 | 3213 vizualizari

 

Minestrone- o reteta italiana foarte apreciata, facuta in o multime de feluri, toate gustoase.Asa ca va aduc si varianta mea: multe legume, carne de pui , parmezan …hmmm :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept pui
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata praz (cam 20 cm partea alba)
  • 2 fire telina
  • 2 morcovi
  • 1/2 dovlecel mic
  • 2 foi dafin
  • 1 cutie fasole rosie
  • paste(cam cat cuprinzi de 2 ori intr-un pumn,eu am pus spaghete ,penne)
  • 200 ml bulion de casa
  • o mana buna spanac taiat fideluta
  • busuioc
  • sare ,
  • piper
  • ulei de masline
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minestrone cu pui:

Intr-o oala mare punem 2 linguri de ulei de masline, adaugam pieptul de pui taiat cubulete si il rumenim 2-3 minute, apoi adaugam toate legumele taiate cubulete in afara de fasole si spanac. Le lasam pana se inmoaie, la foc mediu spre mic, cam 15 minute. Condimentam cu sare, piper, busuioc, frunza de dafin, apoi adaugam bulionul, fasolea si 4 litri de apa. Lasam la fiert 30 minute, apoi adaugam spanacul si pastele si mai lasam la fiert pana cand sunt gata pastele (10-12 minute). La sfarsit  gustam sa vedem daca mai trebuie condimentata si servim cu  parmezanul ras .

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu julienne de legume