Sandwich croque monsieur

de MotanLaOale in Sandvisuri, 17 Sep 2014 | 155278 vizualizari

 

Sylvia este de vina pentru bunatatea asta. Metoda ei de preparare mi s-a parut cea mai buna si cea mai pe gustul meu, si usoara pe deasupra. A fost foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 4 felii sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 100g cascaval Delaco
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich croque monsieur:

Se incinge cuptorul la 200 grade (la maxim la mine).

Se rade cascavalul. Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaja) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.

Se pun in tava de copt 2 felii paine.

Se ung cu smantana. Se pun deasupra 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.

Se presara piper si sare daca este cazul (eu nu am pus).

Se presara cascaval ras.

Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.

Se ung deasupra cu smantana si se presara cascaval din abundenta.

Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.

Se taie in diagonala si se serveste.

Se poate alatura o salata, rosii, si orice va doriti.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot presara si alte condimente dupa plac.

2

Ingredientele sunt pentru 2 sandvisuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

MotanLaOale 1

07.11.2015, 00:16

Panacris 1

22.01.2017, 22:24

Vai de mine cum de am ratat bunăciunile astea ???? ? Dar nu-i bai, niciodată nu-i târziu Mâine sunt în concediu, poimâine zi liberă de la stăpânire deci am timp să probez

MotanLaOale 1

23.01.2017, 08:39

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita