Sylvia este de vina pentru bunatatea asta. Metoda ei de preparare mi s-a parut cea mai buna si cea mai pe gustul meu, si usoara pe deasupra. A fost foarte bun!
Se incinge cuptorul la 200 grade (la maxim la mine).
Se rade cascavalul. Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaja) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.
Se pun in tava de copt 2 felii paine.
Se ung cu smantana. Se pun deasupra 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.
Se presara piper si sare daca este cazul (eu nu am pus).
Se presara cascaval ras.
Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.
Se ung deasupra cu smantana si se presara cascaval din abundenta.
Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.
Se taie in diagonala si se serveste.
Se poate alatura o salata, rosii, si orice va doriti.
Pofta Buna!
1
Se pot presara si alte condimente dupa plac.
2
Ingredientele sunt pentru 2 sandvisuri.