Iar pentru mine am facut o delicioasa friptura de miel, partea aia de costite, se stie preferatele mele....Delicii de Paste
Mai intai, am asezat bucata de miel intr-un castron, am presarat sare si condimentele, apoi am turnat vinul peste, am presarat leurda si am acoperit cu un servet, am lasat pana a doua zi, cand am pregatit mielul la cuptor.
Intr-o tava incapatoare, am asezat hartie de copt, am asezat bucata de miel. Separat, am taiat ciupercile in doua, am tocat usturoi verde si leurda care a stat in castron cu mielul, iar ardeiul l-am taiat in bucati mai mari Am pus leurda, usturoiul, ciupercile si ardeiul in zeama in care a stat mielul peste noapte, adaugam si uleiul si amestecam bine, lasam cca. 20 minute, apoi scoatem totul din castron, mai putin zeama si punem peste miel. Acoperim cu hartie de copt si zeama o turnam in tava pe langa hartia de copt. Dam tava la cuptor, la foc mic cca. 3-4 ore.