Midii Saganaki

de rena in Fructe de mare, 6 Feb 2014 | 11611 vizualizari

 

Pentru cei care le place.... scufundariile

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.midii
  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sos de rosii
  • 100 gr feta sau telemea
  • sare, piper, oregano
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii Saganaki:

Dam ceapa si usturoiul pe razatoare.

Intr-o tigaie punem uleiul si le calim putin,apoi adaugam midiile lasam putin sa se prajeasca apoi turnam sosul de rosii si dam dupa gust sare si piper.

Le punem intr-un pirex adaugam feta sau telemeaua zdrobita si oregano pe deasupra.

Bagam la cuptor pentru 15-20 de min.

Servim cu orez si putin patrunjel taiat marunt.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii Saganaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

alilianaa 1

06.02.2014, 17:52

delicioasa!

deyutzky 1

06.02.2014, 18:03

vreau si eu sa ma scufund dupa o portie)

rena 1

06.02.2014, 18:24

ok iti aduc costumul de scafandru

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

pe 25.01 la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou de creveti si scoici