Mic dejun duminical

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2010 | 6986 vizualizari

 

ziua cand iti permiti sa mai mananci si ceapa rosie la micul dejun .

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj frantuzesc
  • 6 buc cremwusti
  • 100 gr mozarella
  • 6 oua
  • 1 ceapa rosie
  • carnat uscat
  • ardei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun duminical:

1.  foaia de aluat frantuzesc se dezgheata , se imparte in 16 patrate . deoarece am facut patratele prea mici a trebuit sa impart cremwustii in cate 3 .cremwustii i-am crestat la capete . pe fiecare patrat de aluat am pus o bucatica de cremwust pe diagonala si o feliuta de mozarella . am unit doua capete . le-am copt la cuptorul incins pe tava tapetata cu hartie de copt , timp de 20 min .
2. am fiert ouale moi , le-am curatat si taiat in doua .
3. am curatat ceapa rosie si am feliat carnatul si ardeii spalati .
4. .am aranjat totul pe un platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun duminical" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.03.2010, 22:41

ce bine arata, cel mai mult ma incanta ceapa

mihaelar63 1

03.03.2010, 23:05

da , da bine culoarea in poza . a stii ca aici e o zona vestita in cultivarea cepei rosii , inca de pe vremurile foste se exporta afara . din cate stiu si la voi este zona buna pentru ceapa .

elena1988 1

04.03.2011, 10:06

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta