Mic dejun duminical

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2010 | 7008 vizualizari

 

ziua cand iti permiti sa mai mananci si ceapa rosie la micul dejun .

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj frantuzesc
  • 6 buc cremwusti
  • 100 gr mozarella
  • 6 oua
  • 1 ceapa rosie
  • carnat uscat
  • ardei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun duminical:

1.  foaia de aluat frantuzesc se dezgheata , se imparte in 16 patrate . deoarece am facut patratele prea mici a trebuit sa impart cremwustii in cate 3 .cremwustii i-am crestat la capete . pe fiecare patrat de aluat am pus o bucatica de cremwust pe diagonala si o feliuta de mozarella . am unit doua capete . le-am copt la cuptorul incins pe tava tapetata cu hartie de copt , timp de 20 min .
2. am fiert ouale moi , le-am curatat si taiat in doua .
3. am curatat ceapa rosie si am feliat carnatul si ardeii spalati .
4. .am aranjat totul pe un platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun duminical" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.03.2010, 22:41

ce bine arata, cel mai mult ma incanta ceapa

mihaelar63 1

03.03.2010, 23:05

da , da bine culoarea in poza . a stii ca aici e o zona vestita in cultivarea cepei rosii , inca de pe vremurile foste se exporta afara . din cate stiu si la voi este zona buna pentru ceapa .

elena1988 1

04.03.2011, 10:06

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu bacon si cascaval