Fondue

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2014 | 4138 vizualizari

 

Uite ca i-a venit randul si branzicii asteia sa-i fac felul,ma rodea mai mult curiozitatea s avad cum e recipientul in care a venit ambalata....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata branza fondue de la Delaco-sa traiasca sponsorul si sa-si tina obiceiul
  • feli de paine toast
  • bete de frigarui
  • castravete
  • ceva salam de ren
  • si alte chestii care mai erau pe masa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondue:

Taiem feliile de paine mai micute,le asezam in tava in care punem si branza fondue si dam tava la cuptor cca 20-25 min.Cand s-a incalzit si painea s-a rumenit,se aseaza pe o tava se iau betele de frigarui si fiecare mananca cum pofteste,cum doreste si mai ales cu ce doreste,neaparat cu fondue....eu am servit cu paine si castravete,altii cu niste salam de ren,ca si-au adus si unii au facut mofturi si strambat din nas,adica n-am gustat...oricum gusturile nu se discuta.....

TIPS-URI

1

e dragut vasul de ceramica in care a fost branzica....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galette cu ciuperci si cascaval in sos de smantana