Mic dejun by Gordon Ramsay

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2013 | 4784 vizualizari

 

Și iată că este duminică și zi de leneveală- pentru mine. Căci prietenul meu a fost ocupat gătind acest mic dejun savuros ce îmbină texturi variate și arome complete. Așadar, iar nu iau niciun credit pentru această rețetă, rolul meu fiind doar acela de a o prezenta.

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 15 grame unt nesărat, rece
  • 1/2 lingură creme fraiche
  • 1 linguriță chives tocat
  • sare/piper
  • 1 ramură roșii cherry
  • 6 ciuperci mici- medii întregi
  • ulei de măsline
  • 3 felii pâine franțuzească cu unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun by Gordon Ramsay:

Într-un wok/ tigaie se încălzește puțin ulei de măsline și se așează ramura de roșii și ciupercile. Se presară sare și piper și se lasă la gătit 4 minute pe parte. 

Pâinea se prăjește până prinde o culoare aurie. 

Într-o cratiță cu fund dublu se sparg ouăle și se adaugă untul. Se așează cratița pe foc mediu și se amestecă încontinuu până când untul s-a topit, iar ouăle încep să se gătească. Important este ca ouăle să nu se gătească complet, ci să aibă o textură cremoasă și ușor spumoasă.

La final, se adaugă creme fraiche, piper și chives și se amestecă pentru omogenizare.

Se așează ouăle pe felii de pâine prăjită și se servesc cu roșiile și ciupercile gătite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun by Gordon Ramsay" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta rustica cu ceapa verde si telemea