Aperitiv foietaje cu branza

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2019 | 4309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 300 g telemea vaca
  • 1 lg busuioc uscat
  • seminte chimen negru
  • 3 galbenusuri ou
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foietaje cu branza:

Aluatul de foietaj se dezgheata, se intinde cu sucitorul ( putin). Branza se marunteste cu furculita, se adauga busuioc uscat si se intinde peste prima foaie de aluat.

Se intinde a doua foaie si se asaza peste prima cu branza. Se preseaza din loc in loc cu sucitorul, apoi se poate intinde putin cat sa se lipeasca foile.

Se decupeaza formele dorite, se ung cu galbenus de ou si se presara chimen negru. Se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 1 ora, la foc mic. Dupa primele 30 minute, intoarceti tava, daca este cazul. Resturile le-am pus in cuptor, la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaje cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vol-au-vent cu surimi..