Mere coapte cu biscuti

de luminita20_2006 in Dulciuri, 4 Noi 2009 | 6965 vizualizari

 

cui nu-i plac oare merele coapte? odata cu sosirea iernii nu cred ca exista casa in care sa nu se faca acest deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 8 mere
  • 100 gr biscuti simpli
  • 10 linguri de miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu biscuti:

Merele se spala si se scobesc in mijloc. Biscutii se farama sau se dau prin masina de tocat. intr-o farfurie se pun 4 linguri de miere pin care apoi se trec merele iar la final le trecem pin biscutii macinati. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt se umple mijlocul scobit cu cate o lingutita de miere si cu biscutii se da la cuptor 30 min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu biscuti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

luminita20_2006 1

04.11.2009, 12:25

pana_luminita 1

05.11.2009, 22:24

chiar vreau sa incerc si eu in weekend-ul asta

rivka 1

15.11.2009, 21:58

foarte bune mi-ai dat idee, ii fac si eu sotului sapt viitoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Turta dulce