Taiem bucati mai mici fileul de peste si il ungem cu un sos facut din putin condiment pentru peste si o lingura de ulei.Lasam la marinat.
Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem cubulete.Ii punem la fiert in apa cu sare 10minute,la foc potrivit(din momentul in care incepe apa sa fiarba).Se pun la scurs.Peste ei punem putin ulei si condimente pentru cartofi si amestecam usor.
Curatam ardeiul si il taiem fasii,taiem prazul rondele si punem totul peste cartofi si amestecam bine.Punem compozitia intr-un vas termorezistent si dam la cuptor,la foc potrivit 15minute,Scoatem si punem pestele peste cartofi si mai dam la cuptor 20minute.
Telemeaua o dam pe razatoare si o amestecam cu smantana si ouale(eu am batut albusurile separat si apoi le-am amestecat cu galbenusurile si smantana si nu am facut bine,pentru ca compozitia a fost prea groasa si nu a intrat intre cartofi,asa ca este mai bine sa le amestecam intregi cu smantana si telemeaua).Scoatem vasul din cuptor si punem deasupra compozitia cu ou si mai dam la cuptor pana budinca se rumeneste frumos deasupra.