-zaharul se topeste in laptele caldut in care se adauga coaja de lamaie si aromele
-drojdia se freaca cu o lingura de zahar peste care se toarna putin lapte si se lasa sa creasca( maia)
-intr-un castron se pune faina cernuta,la mijloc se sparg ouale,se pune sare,se adauga maiaua,laptele in care s-au dizolvat aromele,framantam totul turnand ulei caldut treptat
-cand aluatul s-a omogenizat si nu se mai lipeste de maini se acopera castronul si se lasa la crescut
-se intinde cu ajutorul unui sucitor,pe masa unsa cu ulei,o foaie de aluat care va fi unsa cu cacao dizolvat in putin ulei si zahar,rahat si stafide se ruleaza si se taie bucati de 2-3 cm care se vor pune rasturnate in tava rotunda cu hartie de copt
-se da drumul la cuptor timp in care aluatul va fi acoperit si lasat sa creasca putin-se introduce in cuptor si se tine pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii