Melcisiori cu caise si alune de padure

de laylalala in Prajituri, 3 Aug 2010 | 3969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • gem de caise
  • alune de padure crude&decojite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisiori cu caise si alune de padure:

Se incinge cuptorul la 200

Din aluatul foietaj de taie fasii lungi de aprox. 2 cm grosime.Fiecare fasie se unge cu gem de caise apoi se aseaza din loc in loc cate o aluna intreaga.Fasiile pregatite astfel se ruleaza si se dau la copt 25-35 minute pana cand s-au umflat si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisiori cu caise si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Deliciu - o alta varianta