foarte pufosi si buni
Aluat:se framanta toate impreuna (eu le pun in masina de paine )dupa care se lasa la dospit.Dupa ce a dospit aluatul se imparte in 4 parti egale
Fiecare bucata se intinde cu sucitorul pe masa in dreptunghi si se unge cu crema de albusuri cu nuca(crema sa ajunga pt toate 4 foile)
dupa ce sa pus crema se ruleaza si se taie la aproximativ3-4 cm du`pa care se pun in tava si se mai lasa sa cresca 20-30 minute.
Se coc la 180 grade aproximativ 20 -30 minute
Dupa ce am bagat tava la cuptor la interval de 10 minute se scote tava si se stropesc din belsug cu sirop dupa care se baga din nou tava la cuptor iar dupa alte 10 minute se repata operatiunea(sa ramana sirop in tava ,se va trage in ele si vor fi forte moi si pusoase)
Incercati-le cu incredere sant fantastice(si pt copii la scoala de impachetat si pt serviciu)