Melci aperitiv din foietaj

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2014 | 4791 vizualizari

 

II servesc din tava, intrucat poza de final n-a mai avut loc ...

 

INGREDIENTE

  • o foaie aliat foietaj ( 400 g)
  • 2 linguri sos de rosii
  • 200 g cascaval
  • 200 bacon crud
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci aperitiv din foietaj:

Foaia de aluat se lasa la decongelat la frigider. Se ia, se intinde, se unde cu sos de rosii, se rade cascavalul, se aseaza baconul felii, se pune iar cascaval ras si se ruleaza. Se taie portii potrivite si se da cu ou. Melcisorii se pun la copt pe foaie de copt pentru 20 de minute, max. Se servesc calzi, reci...buni sunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci aperitiv din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

robert_b 1

11.07.2014, 13:44

simona72 1

11.07.2014, 14:41

Chiar nu am facut demult...sunt minunate!!

iry-gabriela 1

21.12.2014, 22:26

trebuie incercat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval