Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2013 | 4686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 100 g cascaval
  • 8 felii dovlecel
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval:

Sarati feliile de dovlecel dupa care coacetile pe gratar. 

Taiati foietajul in 8 dreptunghiuri egale.

Taiati cascavalul felii si rulati feliile de dovlecel in jurul cascavalului.

Asezati rulourile pe juamatate din dreptunghiurile de foietaj acoperiti cu cealalata parte si cu ajutorul unei furculite inchdeti marginile.

Ungeti cu ou batut si dati la cuptor aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cosulet crocant de cascaval cu buline colorate