Medalion de somon cu vin spumant

de roxana_simona in Somon, 2 Ian 2016 | 3292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de medalion de somon proaspat
  • 450 g mazare
  • 1 sticla de vin spumant
  • 200 g unt
  • 2 cepe mari
  • cimbru/sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de somon cu vin spumant:

Somonul se pune la fiert in vinul spumant cu putin cimbru si o ceapa taiata in doua.

Cand somonul este fiert se scoate pe o farfurie.

Separat se fierbe mazarea cu cealalta ceapa ramasa tocata marunt,dupa care se pune in blender impreuna cu 100 g unt,se mixeaza pana cand devine o pasta omogena.

Se prepara un sos din jumatate de cantitate de vin spumant fiert,cu restul de unt ramas,se pun la foc mic pana cand avem consistenta unui sos.

Somonul se serveste cu piure de mazare si sosul format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de somon cu vin spumant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

roxana_simona 1

07.01.2016, 21:37

multumesc

mihaelar63 1

09.01.2016, 00:52

Interesant si inedit . precis am sa incerc

roxana_simona 1

17.01.2016, 20:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu cartofi