Mazare verde cu carne si oregano

de mihaelar63 in Porc, 27 Noi 2011 | 6409 vizualizari

 

Mancarea de mazare verde este in topul preparatelor rapide si fara grad mare de dificultate .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare verde[ congelata]
  • 500 gr carne porc [pulpa]
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei 
  • 1 lingura oregano maruntit
  • 1 lingurita piper boabe
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare verde cu carne si oregano:

 Se curata si se spala legumele .

Ceapa , gogosarul si rosiile se maruntesc cu ajutorul robotului .

Se portioneaza carnea de porc cuburi , se prajeste usor in ulei , se adauga legumele , sarea si boabele de piper .Adaugati apa cat sa acopere carnea si fierbeti inabusit .

Dupa 30 min puneti si mazarea verde + oregano . Continuati fierbera inca 20 min . Controlati daca carnea e bine fiarta .

Serviti presarata cu patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare verde cu carne si oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

28.11.2011, 11:00

si eu sunt cu mazarea!!!!

Teo 1

28.11.2011, 20:54

culoare si iar culoare...!

Mirela Suba 1

14.02.2013, 11:53

super papica,o sa incerc si eu astazi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de porc la tigaie reteta ungureasca