Mazare in sos de rosii

de laylalala in Mancaruri de post, 12 Mai 2010 | 9868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml bulion de rosii (sau pasta de rosii)
  • 300 gr mazare din conserva, scurse
  • 1 lingura amidon alimentar
  • un praf de nucsoara
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 2 lingurite busuioc tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare in sos de rosii:

Intr-o cratita, se amesteca amidonul cu putina apa rece, pentr-u a-l dizolva si pentru a nu avea cocoloase.Se toarna bulionul de rosii/pasta de rosii si se amesteca.

Se pune pe foc potrivit si se adauga condimentele.Se lasa sa fiarba 10 minute, pana se obtine un sos de rosii gros, amestecand din cand in cand.

Se adauga mazarea si se mai lasa sa fiarba 5 minute.Se toarna in boluri si se serveste.Se poate servi ca garnitura la ceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]