Burgul in sos de rosii

de aziz in Mancaruri de post, 2 Mar 2012 | 4774 vizualizari

 

Nu stiu daca ati incercat burgul in altceva decat in salata de tabuleh daca nu atunci sa stiti ca a venit timpul si daca tot santem in post un motiv in plus aveti....:))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr burgul=grau decorticat si sfaramat
  • o ceapa mica
  • o lingura de supa de legume instant
  • o cana suc de rosii
  • sare si piper
  • o mana de fasole pastai calite cu putina ceapa si un catel de usturoi in putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgul in sos de rosii:

Deci taiam ceapa cat mai fin si o calim in cateva linguri de ulei .Adaugam sucul de rosii si cand incepe sa fiarba punem cele 200 gr de burgul.Punem supa instant, sare ,piper si lasam la fiert nu dureaza mult aproximativ 20 minute.Fasolea pastai se caleste cu ceapa si usturoiul in cateva linguri de ulei punem capacul deasupra si lasam pana se patrunde .Se serveste cald cu sau fara carnita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgul in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ciuperci cu cus-cus