Burgul in sos de rosii

de aziz in Mancaruri de post, 2 Mar 2012 | 5126 vizualizari

 

Nu stiu daca ati incercat burgul in altceva decat in salata de tabuleh daca nu atunci sa stiti ca a venit timpul si daca tot santem in post un motiv in plus aveti....:))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr burgul=grau decorticat si sfaramat
  • o ceapa mica
  • o lingura de supa de legume instant
  • o cana suc de rosii
  • sare si piper
  • o mana de fasole pastai calite cu putina ceapa si un catel de usturoi in putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgul in sos de rosii:

Deci taiam ceapa cat mai fin si o calim in cateva linguri de ulei .Adaugam sucul de rosii si cand incepe sa fiarba punem cele 200 gr de burgul.Punem supa instant, sare ,piper si lasam la fiert nu dureaza mult aproximativ 20 minute.Fasolea pastai se caleste cu ceapa si usturoiul in cateva linguri de ulei punem capacul deasupra si lasam pana se patrunde .Se serveste cald cu sau fara carnita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgul in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Humus cu lupin si avocado