Mazare cu muschi de porc

de Bucataras Monica in Porc, 10 Mar 2016 | 4386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 2 cutii de mazare
  • 800 g carne de porc
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 frunze de dafin
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper
  • marar/patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu muschi de porc:

Se spala carnea  si se taie in functie de marimile dorite. Morcovul si ceapa se curata,se spala si se taie cubulete.

Se pun legumele si carnea in oala sub presiune, se  adauga un praf de sare, frunzele de dafin, apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 30 de minute. Dupa ce  a trecut timpul,se lasa sa se raceasca apoi se pun carnea si legumele intr-o cratita si se aduga mazarea. Se lasa la fiert pana ce aceasta s-a patruns.

Se adauga sucul de rosii diluat in putina apa.Se dizolva o lingura de faina in apa si se  amesteca in mazare, potrivim de  sare si piper si se mai lasa sa dea cateva clocote. La sfarsit se adauga marar sau patrunjel verde. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu muschi de porc