Mazare cu legume

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 12 Apr 2013 | 8465 vizualizari

 

Numai buna pentru zilele de post!

 

INGREDIENTE

  • telina
  • 2 rosii
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • sare dupa gust
  • 1/2 l supa de legume
  • ardei gras (rosu/verde)
  • 2 linguri cu bulion sau suc de rosii
  • 600 gr mazare (eu am folosit prefiarta)
  • o legatura patrunjel si marar proaspat tocate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu legume:

Legumele tocate le punem la calit, in putin ulei, pentru 10-15 minute. Adaugam supa de legume si cartofii, pana ce acestia din urma au fiert suficient. Punem mazarea, care nu are nevoie de un timp prea mare de fierbere, bulionul/sucul de rosii, potrivim de gust cu sare si lasam sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat. Dupa ce am luat-o de pe foc, presaram patrunjelul si mararul proaspat tocate.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare cu mazare de post